sábado, junio 27, 2015

El método

He leído un articulo que me han remitido sobre el método de sumar al proceso independentista catalán todo un grupo de gente (los del "si se puede", reunidos en la Plaça de Sant Jaume, pero sin banderas catalanas...), con poder politico ascendente y que, en conjunto, no parecen muy proclives a la soberanía catalana pero que prometen el cielo a sus votantes y algunos incautos van a caer en su trampa, y todo ello va a perjudicar el trabajo que ha venido haciendo el Presidente Mas.
Transcribo un resumen:

 "La proposta és la següent: destituir tots els consellers —el president Mas que es quedi al seu lloc—; nomenar Teresa Forcades a Sanitat, Gemma Ubasart a Benestar Social, Joan Herrera a Economia i Finances, Albano Dante Fachín a Ensenyament, Gemma Galdón a Interior, i així anar omplint la cosa. Deixar-los governar aquests tres mesos que falten per al 27-S. Si cal, endarrerir la convocatòria electoral perquè, en lloc de tres mesos, hi siguin fins al novembre. Ja sé que és un risc molt gran per al benestar de la ciutadania, però (tornem-hi) la independència i la llibertat estan per damunt de tot això, oi?

Amb tres mesos, quatre o cinc havent de quadrar el pressupost i fent tots els equilibris del món per poder pagar els funcionaris, els ajuts socials, les prestacions i els programes de servei públic n'hi ha d'haver prou per a adonar-se de la impossibilitat de fer res sense la sobirania plena i la recaptació total dels impostos generats a Catalunya.

Coronel Von Rohaut

No hay comentarios: