jueves, marzo 17, 2011

Las relaciones con España y como un "encajista" como Jordi Pujol va asumiendo la puta realidad

Ya dije en una entrada anterior que el President Pujol se había caído del caballo en el camino de Damasco y, como Saúl/Pablo, había visto la luz y ya no renegaba del independentismo, como única salvación para la nación catalana.

Aquí reproduzo un artículo de ARA sobre el tema:

"Jordi Pujol insisteix que ja no té arguments contra la independència: “Van a fotre'ns”

Considera que un estat català és viable econòmicament però complicat políticament

PERE MARTÍ

Barcelona Actualitzada el 16/03/2011 14:33

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha reiterat avui que cada vegada té “menys arguments” per oposar-se a la independència de Catalunya. “Van a fotre'ns”, ha deplorat Pujol, en referència a l'Estat espanyol. L'expresident ha posat d'exemple la seva trajectòria política com a tasca per fer encaixar Catalunya en una Espanya plural i ha admès que no se n'ha sortit.

En una conferència-col·loqui a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona titulada "Estat propi o rendició", organitzada per la FNEC, Jordi Pujol, ha instat a no rendir-se. Per ell, la independència és “econòmicament viable”, malgrat que és “complicada políticament”. Pujol ja havia plantejat que si l'actitud de l'Estat espanyol no canvia, Catalunya haurà de triar entre "independència o rendició".

Coronel Von Rohaut

No hay comentarios: