lunes, septiembre 21, 2009

El dret dels pobles

A tots aquells que ens diuen que fer referenda (*) no es legal perquè ho prohibeix la malvada "Constitución Española", a tots aquells que, quan volem manifestar el nostre dret a la autodeterminació i fins i tot al nostre independentisme i sobiranía, ens refreguen per la cara las "leyes españolas", imposadas per una majoría enemiga, a tots els "botiflers", traïdors, catalans cagats o infectats per la "síndrome d'Estocolm", enemics diversos i fills de puta seleccionats, llegiu, si us plau:

"El dret dels pobles i de les nacions a disposar per ells mateixos és una condició prèvia a l'aplicació de tots els drets fonamentals de l'home".
"Resolució 637 A (VII) de l'Assemblea General de l'ONU".

Coronel Von Rohaut

(*) Plural de referendum.

1 comentario:

interbar dijo...

La ONU, organización surgida como consecuencia de la 2ª Guerra Mundial, heredó la posición internacional de la Sociedad de Naciones y se hizo cargo de sus obligaciones internacionales. Los elementos fundamentales de esa ONU inicial, eran las naciones autenticamente ganadoras de la guerra, es decir USA y URSS. Como consecuencia de las características de los ganadores, al objetivo de la búsqueda de la paz, se le añadió el objetivo de la descolonización. Cuando se establece la resolución que ampara el Derecho de Autodeterminación, de forma inmediata se aprueba otra que garantiza el Derecho de los Estados a su unidad, por lo que se puede pensar que la intención de la ONU era dar un soporte jurídico a la descolonización.