miércoles, septiembre 24, 2008

El cínico "conseller" de la Srta. Pepis

La delincuencia, ya muy alta en Catalunya con asaltos y atracos por todas partes y las calles de Barcelona llenas de "trileros", "tironeros" y reventadores de tiendas mediante "alunizajes", ha visto incrementado el índice de robos y hurtos en el último año.

Aparte los incívicos, amigos suyos y de su mujer, que se mean, cagan y vomitan por las vías públicas, más los que se pasean impunemente en pelota picada, si bien esto casi sería lo de menos. Sólo es un indicativo de la catadura moral de nuestros dirigentes "progres".

El "Conseller" Saura, más interesado en perseguir y castigar a los propios Mossos d' Esquadra que a los chorizos, poniéndoles cámaras hasta en los lavabos, dice que esto es una "percepción" de los ciudadanos.

Leer lo que piensan de este pájaro en el "Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya" y no es que yo le tenga manía.

Coronel Von Rohaut

" 23 de setembre del 2008 - per Col·lectiu germans Badia

Conseller Saura treballi pel país i no pel seu partit

Amb la creació de l'Institut Català Internacional per la Pau el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, torna a demostrar al poble català que, de les tres conselleries en una que dirigeix, la més important, Interior, li és un destorb.


No cal repassar ara tots els fets que porten, objectivament, a qualificar l'actual Conseller d'Interior com el pitjor de la nostra història, tan sols cal recomanar al lector una petita cerca per aquesta mateixa pàgina, o una ràpida visita als fòrums de professionals per a recordar les calamitats de l'actual mandat a Interior.

Però cada cop que comencem a oblidar la darrera ficada de pota, el conseller insisteix en recordar-nos que és aquí per a fer de tot menys preocupar-se per la nostra policia. Una única dada: el govern de Catalunya no dona ni un sol cèntim per a investigacions en matèria de seguretat ciutadana. De fet, l'actual govern va acabar amb la única beca, una, que es donava a Catalunya.

Aquest fet, prou explícit per si mateix, ens resulta més escandalós quan veiem com es munta un institut que no serveix per a res com és l'Institut Català Internacional per la Pau. Perquè, siguem sincers, què redimonis pot fer Catalunya per la pau mundial? Res, zero. Catalunya –cal recordar-ho?- no té estat propi, no està representada en les institucions internacionals, i ni tant sols és una trista regió en una zona de conflicte.

A nivell internacional, en els plans geoestratègics, en el gran joc de la política internacional no existim. O és que algú es pot creure que el govern d'un país en guerra o implicat en alguna mena de conflicte bèl·lic o armat escoltarà ni per un segon el que aquest Institut tingui per a dir-li? Ho farà el govern sudanès? El rus? El nord-americà? O potser l'Iraquià? Siguem honestos, no ho farà ni el propi govern espanyol, el qual, en els darrers anys, s'ha posat a treballar en temes de geoestratègia i ha creat diverses institucions que, des d'un punt de vista científic i realista, no ideologitzat, i sense més apriorimes que els interessos de l'Estat espanyol, treballen per a la defensa i la seguretat d'aquest alhora que tracten de situar-lo en el panorama internacional.

I mentre tant, el govern català retira la única subvenció per a estudis de seguretat, impedeix als seus professionals participar en determinats actes acadèmics, i crea instituts fantasmes que no serveixen per a res més que per a ampliar l'ego, i la butxaca, d'alguns, mentre, tant el conseller com el seu secretari general (que ho és, també, i que algú ens ho expliqui si pot, d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, com si els ciutadans d'aquest país no ens mereixessin un secretari general dedicat íntegrament a vetllar per la nostra seguretat), es pengen la medalleta dels valors de la pau, tractant de rendabilitzar fins i tot el "no" a l'OTAN! Es pot ser més cínic?

Tornem a repetir-ho: senyor Saura, si no vol, o no pot, fer-se càrrec de la seguretat d'aquest país, comandant la seva policia, dimiteixi. Dediquis a allò que pugui rendabilitzar políticament, que sembla ser l'únic que de veritat li importa, però no segueixi aconseguint que siguem la riota de l'Estat.

Estem segurs que a Madrid els deu encantar que no dotem a la nostra policia de les eines necessàries per a garantir la nostra seguretat, i que dediquem els diners a institucions fantasmes que, i li assegurem que ho diem de tot cor, ens encantaria que servissin per a quelcom, però tant vostè com nosaltres i com tota persona amb un mínim de capacitat racional sap que no serveixen per a res. "

No hay comentarios: