jueves, abril 26, 2007

Catalunya Acció

Aquest próxim día 2 de maig (día de "Los fusilamientos de la Moncloa" del Goya i sense que aixó sigui cap premonició) es celebra a Barcelona/Ciutat la presentació de la plataforma independentista "Catalunya Acció".

L'acte, dirigit a presentar una organització que té com a punt de mira la independencia de Catalunya, tindrá lloc al Centre Civic Fort Pienc, a la carretera de Ribes, 14, entre Sicilia i Sardenya,(en front a l'estació del Nord) a les 8 del vespre.

Darrerament i devant de la crispació que ens vé de la resta de l'Estat Espanyol, estan sorgint moltes plataformes independentistes o sobiranistes, com la del actor Joel Joan pero, aquesta última, com totes las promocions de gent de l'art i l'espectacle, sont voluntariament una mica girades cap a l'esquerra, com diuen a França, "gauchistes", sense que això sigui pejoratiu.

Pero també la gent mes de dretes, més d'ordre, també podem ser independentistes i aquesta es la posició de "Catalunya Acció".

Si, com jo, creus que Catalunya no té cap altre sortida que la seva independència plena i sobirana, dins de la Unió Europea, vine a la presentació. Sias dels primers en aixecar la bandera...!!!

Colonel Von Rohaut

No hay comentarios: